Stress klachten

Het hoeft geen betoog dat stress in onze maatschappij alom aanwezig is. We worden dagelijks meegesleurd in de stroom van sociale media, onze drukke werkomgeving, onze sociale verplichtingen. Alles moet… om erbij te horen.
Stress van welke aard ook wordt in ons lichaam verwerkt door de lever. Zijn functie is de energie goed te laten circuleren naar alle weefsels. Het geeft ons VEERKRACHT. Vandaar dat een leuke vakantie, sport, natuurwandelingen of gezellig tafelen met vrienden onze batterijen oplaadt. De lever voedt tevens de hartenergie, die ons gelukkig maakt en ons één laat voelen met de ander.
Indien er staking is in het fabriekje ontstaan allerlei klachten zoals hyperventilatie, hartkloppingen, prikkelbare darm, hoofdpijn, slapeloosheid, depressie,..
Langdurige sluimerende stress stoort ons functioneren en rooft alle energie. We dolen af naar een leegte, leidend tot een burn out.
Soms vinden mensen geen rust en zijn angstig, niet ten gevolge van de omgeving maar door innerlijke stress, veroorzaakt door onverwerkte trauma’s. 
Met behulp van BU MING acupunctuur trachten we de traumastagnaties te doorbreken en de gekwetste ziel te helen.