IDEAAL VOOR HET ZUIVEREN VAN DE DARMEN

Sui Bian Guo, Share Plum is een gefermenteerde biologische groene pruim die bewerkt is met een kruidenformule. Ze bevat vezels, moerbei, caroteen, groene thee,….

Sui Bian Guo zuivert het bloed, stimuleert de stofwisseling, ontgift het darmstelsel en verhoogt de beweging van de darmen.

Sui Bian Guo staat in China bekend als “lang leven” fruit omwille van zijn goede eigenschappen op het lichaam. Groene pruimen zijn rijk aan calcium, ijzer, natrium, mangaan en andere essentiële nutriënten, evenals verschillende organische zuren.
Groene pruimen voorkomen dat de lichaamsvloeistoffen verzuren, ze zuiveren het bloed (detox), ze kuisen de maag en de darmen, ze verbeteren het verteringsproces en metabolisme, ze versterken de peristaltiek van de darmen en ze zorgen voor een betere en snellere uitscheiding van toxines en afvalstoffen.
Het reinigingsproces gebeurt in 3 fasen: fase 1. kuisen van de darmen met zwarte felruikende stoelgang, fase 2. na een tweetal weken herstelt de darmfunctie en normaliseert de stoelgang met betere nachtrust en een mooiere huid, fase 3. na een zestal weken is alle gif uit de darmen en werkt het afweersysteem optimaal….je voelt je verlicht.
En een positief extraatje is dat je zonder veel moeite een aantal kilootjes kwijtspeelt!

U kan dit bij ons verkrijgen. Wenst u nog meer uitleg over Sui Bian Guo

Download de pdf